search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:58
MENU CLOSE

Έξαλλη η Cardi B για την αποχώρηση Σάντερς (Video)

09.04.2020 13:13
Έξαλλη η Cardi B για την αποχώρηση Σάντερς (Video) - Media

 

Την απογοήτευσή της για πολιτικά ζητήματα και ειδικότερα για την αποχώρηση του Μπέρνι Σάντερς από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο εξέφρασε το βράδυ της Τετάρτης η Cardi B στο Instagram Live.

Η 27χρονη καλλιτέχνης φώναξε στους θαυμαστές της που δεν εμφανίστηκαν στις δημοσκοπήσεις για να υποστηρίξουν τον Δημοκρατικό γερουσιαστή από το Βερμόντ, στον οποίο υποσχέθηκε την υποστήριξή της στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι «ήταν πολύ αναστατωμένη με όλους», σημειώνοντας ότι η επίγευση της διαδικτυακής υποστήριξης για τον προοδευτικό υποψήφιο δεν ταιριάζει με τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις.

«Βλέπω πολλούς νέους ανθρώπους στο Διαδίκτυο πάντα να λένε ψέματα … εσείς όλοι οι κ@ριόληδες, εσείς όλοι», είπε. «Όλοι δεν ψηφίσατε, δεν ψηφίσατε, τι στο καλό με αυτό;», είπε σε έξαλλη κατάσταση.

Υποστήριξε ότι η απουσία νεότερων ανθρώπων που υποστηρίζουν τον Σάντερς στην ψηφοφορία χειροτερεύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους, όπως την πληρωμή των διδάκτρων για το κολλέγιο, καθώς οι άνθρωποι που ψηφίζουν είναι γηραιότεροι και επικεντρώνονται σε διαφορετικά ζητήματα.

«Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ψηφίζουν!» είπε. «Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ψηφίζουν και εξαιτίας αυτού, ο Μπέρνι είναι εκτός κούρσας!», πρόσθεσε.

Η Cardi B και ο Μπέρνι Σάντερς έλαβαν μέρος σε συζήτηση το περασμένο καλοκαίρι σε ένα κατάστημα για νύχια, στην οποία μίλησαν για θέματα όπως η κλιματική αλλαγή μέχρι τον ελάχιστο μισθό για την εξάλειψη του χρέους των φοιτητών.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι «οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι, αλλά έχει τις τέλειες προθέσεις. Φυσικά, ενδιαφέρεται για τις μειονότητες. Στην πραγματικότητα νοιάζεται για τους ανθρώπους που χρήζουν περίθαλψης επειδή ξέρει ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Δεν αισθάνομαι ότι λέει απλά αυτά τα πράγματα γιατί θέλει τους ψήφους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:58