search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:53
MENU CLOSE

Ποιος κορωνοϊός; – Πάρτι οργίων «σπάνε» την καραντίνα

09.04.2020 15:49
Καρέ καρέ η επέμβαση της αστυνομίας σε swinger party – Δεκάδες άτομα αντάλλασσαν ερωτικούς συντρόφους μέσα στην καραντίνα (Video) - Media
 
Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων περνά μοναχικά την περίοδο της κοινωνικής απομόνωσης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πριβέ πάρτι που συμπεριλαμβάνουν και ανταλλαγές συντρόφων διοργανώνονται σε διάφορα σημεία της χώρας, με το αζημίωτο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, oι προσκλήσεις γι’ αυτά τα πάρτι αποστέλλονται μέσω Διαδικτύου σε πρόσωπα πρόθυμα να διακινδυνεύσουν να κολλήσουν κορωνοϊό προκειμένου να επιδωθούν σε οργιαστικές συνευρέσεις. Μάλιστα, οι διοργανωτές πληρώνονται αδρά για την… υπηρεσία που παρέχουν..
 
Την αποκάλυψη για τα swinger party έκανε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας. Όπως είπε ο κ. Ντούμας, οι επιτήδειοι απευθύνουν διαδικτυακά καλέσματα, στέλνοντας ακόμη και προσκλήσεις στα social media, με την ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς που θα τις λάβουν θα βάλουν στην άκρη τα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου και, εν μέσω πανδημίας, θα δεχτούν να πάρουν μέρος σε μια νύχτα έξαψης.
 
«Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμη και προσκλήσεις. Γίνεται στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε εισαγωγές και στην Ελλάδα. Πρέπει κι εκεί να έχουμε την προσοχή μας, ώστε να μη πέσουμε θύματα αυτού του εμπορίου» τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Τα ραντεβού δίνονται συνήθως σε βίλες και πολυτελείς κατοικίες όπου οι οικοδεσπότες και οι διοργανωτές των οργίων τα έχουν σχεδιάσει όλα στην εντέλεια ώστε να διασφαλιστεί ότι οι καλεσμένοι τους θα εκτονώσουν με τη βοήθεια των ερωτικών παρτενέρ τους τα καταπιεσμένα – εξαιτίας της καραντίνας- σεξουαλικά ένστικτά τους, αγνοώντας τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ειδικών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48