search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Χόακιν Φίνιξ: Είναι τόσο νευρικός πριν τα γυρίσματα που κάνει εμετό

09.04.2020 16:03
Χόακιν Φίνιξ: Είναι τόσο νευρικός πριν τα γυρίσματα που κάνει εμετό - Media

 

Ο σταρ του Χόλιγουντ Χοακίν Φίνιξ αποκάλυψε την έκταση του άγχους που αισθάνεται όταν ξεκινάει ένα νέο κινηματογραφικό έργο – και ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το κάνει στα ψέματα.

Μιλώντας στο περιοδικό GQ, ο ηθοποιός εξήγησε ότι στηρίζεται στον φόβο, αρνείται να κάνει οντισιόν και βρίσκεται πιο κοντά στην τραγωδία όταν πρόκειται για την τέχνη του.

Εξήγησε ότι «εξακολουθεί να περνά μεγάλο στρες για εβδομάδες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων» και ότι «αισθάνεται σωματικά άρρωστος».

«Για τις πρώτες τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων, ιδρώνω τόσο πολύ που αναγκάζονται να βάλουν επιθέματα στις μασχάλες μου», εξήγησε.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο σκηνοθέτης James Gray έχει αναλάβει τέσσερα πρότζεκτ με τον σταρ.

«Είναι απίστευτα ντροπαλός – κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι υποκριτική ή κάτι τέτοιο», είπε ο James, πριν θυμηθεί ότι κάποτε τον περίμενε στα παρασκήνια πριν από τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Φοίνιξ ένιωθε τόσο νευρικός που έκανε εμετό.

Ο 45χρονος σταρ ισχυρίστηκε επίσης στη συνέντευξη ότι «ό, τι μαθαίνετε ως παιδί είναι τελείως εσφαλμένο». «Σας διδάσκουν να θυμάστε τις ατάκες σας. Λάθος! Σας διδάσκουν να ακολουθείτε το φως σας. Λάθος! Σας διδάσκουν να δώσετε το στίγμα σας. Λάθος, λάθος, λάθος! Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:01