search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Κρήτη: Τον έγραψαν για άσκοπη μετακίνηση ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού του (Photo)

09.04.2020 17:45
Κορωνοϊός: 21 συλλήψεις σε ένα 24ωρο - Αμείωτοι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.  - Media

 

Αυστηροί και αποτελεσματικοί αποδεικνύονται οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι αρχές σε όλη την επικράτεια σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, ωστόσο μερικές φορές η αυστηρότητα εξαντλείται σε περιπτώσεις που σίγουρα δεν αποτελούν «δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο».

Αυτή την υπερβολή σε βάρος του, καταγγέλλει και ένας Χανιώτης ο οποίος πριν από μερικές μέρες, «πιάστηκε επ’ αυτοφώρω» από τις αστυνομικές δυνάμεις… έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε ο εν λόγω στην ιστοσελίδα zarpanews.gr, διαμένει στην οδό Νεροκούρου στον αριθμό 7 και λίγα μέτρα παραδίπλα -στον αριθμό 9, για την ακρίβεια- υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη ο ίδιος για να ψωνίσει.

Αφού ψώνισε και επέστρεφε και πάλι στο σπίτι του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και -κυριολεκτικά- με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι.

Ο κάδος σκουπιδιών είναι πιο μακριά από τον φούρνο, θα με έγραφαν και γι’αυτό;

Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει  ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

«Ο φούρνος είναι πιο κοντά και από τον κάδο σκουπιδιών, μήπως να κάνω δήλωση και κάθε φορά που πετάω τα σκουπίδια μου;», διερωτάται ο αγανακτισμένος συμπολίτης μας ο οποίος ωστόσο, υπέβαλε ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, για το παράλογο συμβάν που έζησε.

Δείτε και την κλήση που του έκοψαν:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:16