search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:06
MENU CLOSE

Λαμία: Ανέβηκε στην ταράτσα με το μαχαίρι και απειλούσε (Photos)

09.04.2020 18:29
Λαμία: Ανέβηκε στην ταράτσα με το μαχαίρι και απειλούσε (Photos) - Media

 

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένας 51χρονος άνδρας με ένα μαχαίρι «κάρφωσε» τα λάστιχα από δυο αυτοκίνητα της γειτονιάς, ενώ στη συνέχεια απείλησε έναν νεαρό που περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 51χρονος όταν είδε τους αστυνομικούς ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, βρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς με το μαχαίρι στα χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μαρτυρίες περίοικων ο 51χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Στο σημείο έσπευσε ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος κατάφερε να ηρεμήσει τον 51χρονο, ο οποίος όμως αρνούνταν να κατέβει από την ταράτσα και να παραδοθεί.

Τελικά μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες, λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ, την ώρα που ο 51χρονος πήγε να κατέβει από το κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί που είχαν πάρει θέση μέσα στην πολυκατοικία κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30