search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:46
MENU CLOSE

Αγοραστός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φυλάξει ο στρατός τον οικισμό

10.04.2020 15:42
Αγοραστός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φυλάξει ο στρατός τον οικισμό  - Media

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ο στρατός τη φύλαξη στον οικισμό Κουτσόχερο στη Λάρισα, εάν δεν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα και δεν καταλάβουν οι Ρομά του οικισμού ότι υπάρχει πρόβλημα διασποράς του κορωνοϊού άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

“Αν δεν καταλάβουν ότι είναι δικό τους πρώτα το πρόβλημα στα παιδιά τους στις οικογένειες τους, ίσως πάμε σε πιο δραστικά μέτρα” πρόσθεσε.

“Υπάρχουν και άνθρωποι που το είχαν καταλάβει ότι είναι στα σπίτια και μας τηλεφωνούν” αλλά και άλλοι που λένε ότι “ο ιός δεν μας πιάνει εμάς” εξήγησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.  

Σημειώνεται ότι ομάδα Ρομά ζήτησε το λόγο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο το υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα για την απόφαση επιβολής καραντίνας στον οικισμό. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44