search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Χρέωναν τις κλήσεις στη γραμμή «Ψυχολογικής Βοήθειας» για τον κορωνοϊό!

10.04.2020 16:41
Χρέωναν τις κλήσεις στη γραμμή «Ψυχολογικής Βοήθειας» για τον κορωνοϊό!  - Media

 

Παρά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για δωρεάν χρήση της γραμμής «ψυχολογικής βοήθειας» πάροχοι τηλεφωνίας χρέωναν κανονικά τις κλήσεις, κάτι που καταγγέλθηκε από πολίτες.

Σε γνωστή εταιρεία, όπως αναφέρει το reader.gr η γραμμή αυτή  10306 ΕΚΠΑ–ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧ.ΥΓΕΙΑΣ χρεώνεται 0,3465 € το λεπτό και η χρέωση γίνεται ανα 60” σύμφωνα με το τιμολόγιο της.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, διαβεβαίωσε, ότι θα πιστωθούν οι χρεώσεις του πενταψηφιου αριθμού στον τρέχοντα ή στον επόμενο λογαριασμό.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως, ότι ο Κ. Χαρδαλιάς δεν αναφέρθηκε στα αίτια αυτής της κίνησης από την πλευρά των εταιρειών και στην αδικαιολόγητη αυτή  χρέωση των λογαριασμό, απαλλάσσοντας κατά αυτό τον τρόπο της εταιρείες από τις ευθύνες τους. 21 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09