search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Σάββατο του Λαζάρου με ήλιο και ζέστη – Επί ποδός η Τροχαία για επίδοξους εκδρομείς

11.04.2020 06:18
Καιρός: Έως και 20 βαθμοί η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ ημέρας και νύχτας! - Media

 

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά αναμένονται το Σάββατο 11 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, όπου και υπάρχει ενδεχόμενο για σποραδικές βροχές.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια και στα κεντρικά ηπειρωτικά από 8 έως 23, στα νότια ηπειρωτικά από 10 έως 24, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 10 έως 22 και στην Κρήτη από 9 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι και απόγευμα έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Επί ποδός η Τροχαία για επίδοξους εκδρομείς

Στο μεταξύ, αυξημένα είναι τα μέτρα τις τροχαίας τόσο εντός αστικού ιστού, στην Αθήνα, όσο και σε εθνικές και επαρχιακές οδούς, για την αντιμετώπιση τυχόν κύματος εκδρομέων που, επωφελούμενοι από την καλοκαιρία και εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας, ενδεχομένως επιχειρήσουν να μεταβούν στην επαρχία. Η κινητοποίηση των αρχών αποσκοπεί στο να αποτρέψει τη διάδοση του κορωνοϊού σε κλειστές κοινωνίες που ως τώρα η εξάπλωση του επικίνδυνου ιού παραμένει ελεγχόμενη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24