search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Δωρεά 2ου Πλοίου Γενικής Υποστήριξης από το ίδρυμα «Αικατερίνη Λασκαρίδη» στο ΠΝ

11.04.2020 11:45
Δωρεά 2ου Πλοίου Γενικής Υποστήριξης από το ίδρυμα «Αικατερίνη Λασκαρίδη» στο ΠΝ - Media

 

Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ επισκέφθηκε το υπό ένταξη στο Πολεμικό Ναυτικό Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «VICTOR» στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Το πλοίο αποτελεί μία ακόμα ευγενική δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος πρόσφατα δώρισε και το ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ Ι», το οποίο εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το Δεκέμβριο 2019.

Η αποδοχή της δωρεάς θα πραγματοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ η σχετική τελετή ένταξης του νέου πλοίου στο Πολεμικό Ναυτικό με το όνομα «ΗΡΑΚΛΗΣ» θα ακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο.

Το ΠΓΥ «ΗΡΑΚΛΗΣ» θα αναβαθμίσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την υποστήριξη των αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού.

Δωρεά Νέου Πλοίου Γενικής Υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10