search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:04
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια Νταλγκλίς

12.04.2020 08:04
Το βίντεο που ξεσήκωσε κατακραυγή στην Αγγλία: Τρεις άνδρες κλωτσάνε στο κεφάλι άστεγο, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο (Video) - Media

 

Τέλος καλό, όλα καλά… Ο Κένι Νταλγκλίς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία. Ο 69χρονος θρύλος της Λίβερπουλ είχε εισαχθεί την Τετάρτη λόγω πετρών στη χολή, αλλά στις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως ήταν φορέας του κορωνοϊού. Πάντως δεν παρουσίασε συμπτώματα και έτσι αφού δέχτηκε τις φροντίδες των γιατρών, πήρε εξιτήριο και απλώς θα μείνει για την υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων στο σπίτι του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί. Πολλοί θα πουν ότι αυτό συνέβη λόγω του ονόματός μου, αλλά κάθε ασθενής έχει την καλύτερη φροντίδα στο εθνικό σύστημα υγείας μας. Είμαστε τυχεροί σαν έθνος που τους έχουμε και τους εύχομαι να συνεχίσουν την άοκνη δουλειά για να βγει η χώρα μας από αυτή την πανδημία», τόνισε ο Νταλγκλίς, που κατέκτησε έξι πρωταθλήματα ως παίκτης και τρία ως προπονητής με την Λίβερπουλ.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03