search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Τσίπρας: Η δημόσια περιουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός

09.07.2012 12:37
Τσίπρας: Η δημόσια περιουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός - Media

Στην αντεπίθεση πέρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι η δημόσια παρουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ενώ παράλληλα απέρριψε τις κατηγορίες περί απειλών του πρωθυπουργού.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι η δημόσια παρουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ενώ παράλληλα απέρριψε τις κατηγορίες περί απειλών του πρωθυπουργού.

«Εμείς δεν απειλούμε κανέναν. Κανείς δεν απειλεί τον κ. Σαμαρά. Είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός. Βεβαίως όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Αλλά όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η δημόσια περιουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ.Τσίπρας απαντώντας στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι είναι πρωτοφανές να  απειλούνται πολιτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι ότι θα πάνε φυλακή εάν υπογράψουν αποκρατικοποιήσεις.

Παράλληλα, απάντησε με Βάρναλη στο «αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις» που του απηύθυνε ο Α. Σαμαράς την Κυριακή.

«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα! προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!» είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα σχετικά με τις διαδικασίες μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα ο Αλ.Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει όνομα ή σύμβολα, ανέφερε: «Μας μπερδεύετε με τον κ. Βενιζέλο. Εμείς έχουμε ισχυρό brand name».
Ερωτηθείς σχετικά με τις επικρίσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αντιγράφει την ΕΔΑ και το ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Δεν φιλοδοξούμε, ούτε θέλουμε να είμαστε αντίγραφο ούτε της ΕΔΑ του ’58, ούτε του ΠΑΣΟΚ του ’81, γιατί δεν είμαστε ούτε στο ’58, ούτε στο ’81. Θα αντλήσουμε τα καλύτερα από τις παραδόσεις της αριστεράς και από τις παραδόσεις του λαού μας, αλλά είμαστε σε μια νέα, σύγχρονη απαιτητική εποχή και ο λαός μας μπροστά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33