search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:26
MENU CLOSE

Ιαπωνία: Έκρηξη οργής κατά του Σίνζο Άμπε – «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;»

12.04.2020 10:14
Ιαπωνία: Έκρηξη οργής κατά του Σίνζο Άμπε - «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» - Media

 

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε προκάλεσε σήμερα οργισμένες αντιδράσεις από κάποιους χρήστες του Twitter αφού ανήρτησε ένα βίντεο με τον ίδιο να χαλαρώσει σε έναν καναπέ παρέα με τον σκύλο του, να πίνει τσάι και να διαβάζει, μαζί με ένα μήνυμα που προέτρεπε τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του.

Η φράση «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» έγινε κορυφαίο trend στο Twitter, με τους χρήστες να υποστηρίζουν ότι το μήνυμα του Άμπε αγνοεί τα δεινά όσων πασχίζουν να βγάλουν τα προς το ζην εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το βίντεο του Άμπε ήταν μια απάντηση στον δημοφιλή μουσικό Γεν Χόσινο, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει στο σπίτι του και να προτρέπει τον κόσμο να συνεργαστεί.

«Σε μια περίοδο κατά την οποία ο κόσμος παλεύει να επιβιώσει, το να δείχνεις ένα βίντεο με τέτοια πολυτέλεια….. είναι να αναρωτιέται κανείς «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;», ανέφερε ένας χρήστης στο Twitter.

Άλλοι χρήστες του Twitter, πάντως, υπερασπίστηκαν τον Άμπε, λέγοντας ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός δικαιούται ένα διάλειμμα.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Ιαπωνία ξεπέρασε τα 6.000, όπως μετέδωσε χθες το κρατικό δίκτυο NHK. Πρόκειται για το πρώτο σαββατοκύριακο από τότε που η Ιαπωνία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε μεγάλα αστικά κέντρα για να ανακόψει την εξάπλωση του κορονοϊού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25