search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:43
MENU CLOSE

Ελένη Ράντου: Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω

12.04.2020 14:04
Ελένη Ράντου: Ο φετινός ρόλος, αυτός του ανύπαρκτου, θα είναι ο πιο δύσκολος - Media

 

Στην καθημερινότητα που βιώνει εν μέσω πανδημίας αναφέρθηκε η Ελένη Ράντου σχολιάζοντας και το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου. 

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι και πρέπει να συνταιριάσει ο ένας με τα χούγια του άλλου», σημείωσε η ηθοποιός.

«Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές. Όταν έχει επιλογές κάθεται και το τρώει, και λέει αυτό είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά», πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35