search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Έρευνα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τις φωτογραφίες που δείχνουν ιερέα στο Κουκάκι να προσφέρει τη Θεία Κοινωνία

12.04.2020 14:48
Έρευνα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τις φωτογραφίες που δείχνουν ιερέα στο Κουκάκι να προσφέρει τη Θεία Κοινωνία - Media

 

Έρευνα ξεκινά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν ιερέα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι να προσφέρει τη Θεία Κοινωνία σε πιστούς από την πίσω πόρτα του ναού.

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού», αναφέρει η Αρχιεπισκοπή στην ανακοίνωσή της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11