search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:14
MENU CLOSE

Γιώργος Παρτσαλάκης για κορωνοϊό: «Σωθήκαμε γιατί έχουμε φιλότιμο – Απόλυτα ευγενική ψυχή ο Σωτήρης Τσιόδρας» (Video)

12.04.2020 15:00
Παρτσαλάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου - Άλλαξα δίσκο, πλατό, ρουλεμάν  - Media

 

Για την κορωνοϊό, τον Σωτήρη Τσιόδρα και την καραντίνα, 15 ημέρες στην Κύπρο και 15 τουλάχιστον 15 στην Ελλάδα μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στην εκπομπή «Μαζί Σου» του ΣΚΑΙ. 

«Ήμουν 15 μέρες καραντίνα στην Κύπρο. Ήρθα στην Ελλάδα για άλλες 15 για να μην πληρώσουμε και το πρόστιμο», ανέφερε ο ηθοποίος και παραδέχτηκε ότι  «τα νεύρα δεν είναι πολύ καλά, αλλά τέλος πάντων τα φέρνουμε σε έναν λογαριασμό». 

«Τελικά, αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του που έχει πει ότι ‘αν όλος ο κόσμος δεν σωθεί εγώ φέρω την ευθύνη. Σωθήκαμε γιατί έχουμε φιλότιμο, γιατί πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και σεβόμαστε», πρόσθεσε και εξήρε τη συμβολή του Λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα.

«Οι επιστήμονες έπαιξαν τον ρόλο τους και είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι μία «απόλυτα ευγενική ψυχή». 

Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12