search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Στη Μύκονο η ακριβότερη βίλα της Ελλάδας – Κοστίζει 23.000.000 ευρώ

13.04.2020 09:29
Στη Μύκονο η ακριβότερη βίλα της Ελλάδας - Κοστίζει  23.000.000 ευρώ  - Media

Μέσα σε εφτά στρέμματα βρίσκεται η ακριβότερη βίλα της Μυκόνου που πωλείται αυτή την στιγμή με ένα τίμημα που ζαλίζει αφού ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να καταβάλλει 23.000.000 ευρώ για να την αποκτήσει.

Ποσό ασύλληπτο για την Ελλάδα της κρίσης, όχι όμως για το νησί των ανέμων και αυτή την εκπληκτική κατοικία των χιλίων πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων. Περιλαμβάνει ουσιαστικά τρεις βίλες σε μία η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τριάντα άτομα και ανήκει στον Ιωάννη Γεωργιάδη, εφοπλιστή πολύ χαμηλών τόνων.

Όπως αναφέρει το cyclades24 στη Μύκονο όλοι όσοι αναφέρονται στην Vila Alegria ξέρουν τον ιδιοκτήτη της ως έναν εφοπλιστή ενώ η εκπληκτική κατοικία φιγουράριζε σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα διάσημου οίκου στον χώρο του real estate ως η ακριβότερη που πωλείται στο νησί των ανέμων χωρίς να αναφέρεται το όνομά της.

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποκαλείται «Το κόσμημα του Αιγαίου» και υπάρχουν φυσικά βίντεο και φωτογραφίες που αποκαλύπτουν σε όλο το μεγαλείο την απίστευτη αυτή βίλα.

Υπάρχει φυσικά και η αντίθετη άποψη από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί αποκλειστικά στον χώρο του real estate, οι οποίοι θεωρούν ότι τα 23.000.000 ευρώ που ζητούν οι Sotheby’s, είναι εξωπραγματική τιμή, όσο glam και αν είναι η συγκεκριμένη κατοικία.

Τρεις από αυτούς έχουν πει κατά καιρούς σε φίλους και πελάτες ότι η maximum τιμή για την Vila Alegria, δεν δύναται να ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ αρνούμενη σύμφωνα με άλλους να δεχτούν ότι η Μύκονος έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια. Η τιμή της-σχεδόν τέσσερις φορές πιο πάνω έχει εκτιμηθεί σύμφωνα με τους συγκεκριμένους-ειδικά για την περιοχή στην οποία βρίσκεται, λένε ότι πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από κάποιον, ειδικά αν γνωρίζει από το real estate της Μυκόνου.

Κάτι όμως που τους διαφεύγει είναι έχουν ήδη εμφανιστεί δύο υποψήφιοι αγοραστές για το εκπληκτικό αυτό σπίτι, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03