search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

04.03.2010 18:25

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει από την Παρασκευή η χώρα … ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσουν σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου ενώ στη μία το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση, έξω από τη Βουλή στις 13.00. Σε γενική απεργία καλεί την Παρασκευή το ΠΑΜΕ. Εικοτετράωρη απεργία κήρυξαν για την Παρασκευή η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) και η ΟΛΜΕ. Λόγω 24ωρης απεργίας των  νοσοκομειακών γιατρών μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από τις 08:00 το πρωί στα δημόσια νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά την Παρασκευή.

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει από την Παρασκευή η χώρα … ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσουν σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου ενώ στη μία το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση, έξω από τη Βουλή στις 13.00.

Σε γενική απεργία καλεί την Παρασκευή το ΠΑΜΕ.

Εικοτετράωρη απεργία κήρυξαν για την Παρασκευή η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) και η ΟΛΜΕ.

Λόγω 24ωρης απεργίας των  νοσοκομειακών γιατρών μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από τις 08:00 το πρωί στα δημόσια νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά την Παρασκευή.

Επίσης εικοσιτετράωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου, κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Τύπου – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το Κανάλι της Βουλής και τους δημοτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.

Την ίδια στιγμή, κήρυξε δίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί της Παρασκευής έως τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και καλεί όλους τους δημοσιογράφους σε συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, για να συμμετάσχουν στο εργατικό συλλαλητήριο στη Βουλή, την ώρα που θα συζητείται το κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο τους ΧΥΤΑ όλης της χώρας, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:04