search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:31
MENU CLOSE

«Πατριωτικό»… κρεσέντο Βελόπουλου κατά ΝΔ: Να της υπενθυμίσουμε ότι είναι κυβέρνηση των Ελλήνων – Εμείς Νέρωνες δεν θα γίνουμε

13.04.2020 10:25
Βελόπουλος για Oruc Reis: Θα βύθιζα τα τουρκικά πλοία αν ήμουν πρωθυπουργός (Video) - Media

 

Επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπολύει ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγορώντας την ότι… «επέτρεψε με νόμο να βρίζουν και να λοιδορούν την ορθόδοξη πίστη».

«Να υπενθυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία ότι είναι κυβέρνηση των Ελλήνων, κι άρα αυτούς πρέπει να προστατεύει. Εμείς δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημά της, δε θα γίνουμε, σαν κι αυτήν, “επίδοξοι Νέρωνες” που θα αφανίσουν τα παιδιά τους. Η Νέα Δημοκρατία επέτρεψε με νόμο να βρίζουν και να λοιδορούν την ορθόδοξη πίστη μας. Η Ελληνική Λύση αυτό τον άθλιο και ρατσιστικό νόμο θα καταργήσει», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Κ. Βελόπουλου κάνοντας και…. προγραμματικές δηλώσεις.

Παράλληλα, από μια ανακοινωση της Ελληνικής Λύσης, δεν θα μπορούσε να λείπει ο χυδαίος ρατσιστικός λόγος περί λαθρομεταναστών που… κόβουν βόλτες και προσεύχονται ανενόχλητοι σε… «παράνομα τζαμιά».

«Έπειτα από συνεχείς καταγγελίες πολιτών, κυρίως από τα νησιά όπου υπάρχουν hot spot, προς την Ελληνική Λύση αναφορικά με την ελεύθερη κυκλοφορία λαθρομεταναστών στις πόλεις, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, επισημαίνουμε τα εξής: Όσο οι Έλληνες μένουμε σπίτι, όσο οι ιερείς διώκονται ποινικά με την αυτόφωρη διαδικασία επειδή προχώρησαν σε Θεία Μετάληψη πιστών, την οποία κάποιοι αποκαλούν «καταστροφικό λάθος», όσο η Αστυνομία περικυκλώνει ναούς, και οι πιστοί καθίστανται κατηγορούμενοι σε ποινικές δικογραφίες», αναφέρει και συνεχίζει:

«Την ίδια στιγμή, τα παράνομα τζαμιά εξακολουθούν να λειτουργούν, οι λαθρομετανάστες κάνουν ανενόχλητοι βόλτες στα νησιά, κυκλοφορούν κατά ομάδες, παίζουν ομαδικά αθλήματα, χωρίς να τους επιβάλλεται καμία ποινή, ούτε καν σύσταση. Τέλος, αν για την Νέα Δημοκρατία τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν ισχύουν για όλους, τότε για την Ελληνική Λύση αυτά δεν ισχύουν καθόλου», καταλήγει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:29