search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:20
MENU CLOSE

Αγανάκτηση για τον Μακρόν – Αρνείται να αναλάβει ευθύνες επιπλήττοντας μάλιστα εξαντλημένη νοσοκόμα (video)

13.04.2020 12:12
Αγανάκτηση για τον Μακρόν - Αρνείται να αναλάβει ευθύνες επιπλήττοντας μάλιστα εξαντλημένη νοσοκόμα (video) - Media

 

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media, προκάλεσε αγανάκτηση κατά του Γάλλου προέδρου.

Συγκεκριμένα, ο Μακρόν ακούγεται να λέει στο νοσηλευτικό προσωπικό «δεν θα αναλάβω εγώ τις ευθύνες για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν», απαντώντας στα παράπονα της νοσοκόμας για τις αξιοθρήνητες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι επαγγελματίες Υγείας της χώρας.

Τα στοιχεία της δημοσκόπησης δόθηκαν στη δημοσιότητα ενώ ο Γάλλος πρόεδρος ετοιμάζεται απόψε να προειδοποιήσει τους πολίτες ότι το lockdown θα πρέπει να συνεχιστεί για αρκετές ακόμη εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop για τη Journal du Dimanche, όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr ο αριθμός των Γάλλων που εμπιστεύονται τον Πρόεδρο της χώρας ότι θα στηρίξει τις επιχειρήσεις για να τα βγάλουν πέρα με τις οικονομικές επιπτώσεις, αλλά και γενικά ότι θα χειριστεί αποτελεσματικά την κρίση έπεσε στο 38%, δηλαδή 17 ποσοστιαίες μονάδες κάτω σε σχέση με πριν από δύο εβδομάδες όταν τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού και ζήτησε με διάγγελμά του από τους Γάλλους να είναι ενωμένοι στον πόλεμο με έναν «αόρατο εχθρό», όπως είχε πει.

«Ουδείς ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτή την κρίση. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό. Παρασυρθήκαμε όλοι μας από ένα τσουνάμι πελώριου μεγέθους χωρίς προηγούμενο που μας επηρεάζει όλους» τόνισε στο France 24 ο Τιερί Μπρετόν, επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ και πρώην υπ Οικ της Γαλλίας, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον Μακρόν. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση και μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να βγούμε απ’ αυτήν: η αλληλεγγύη», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18