search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Κορωνοϊός Βρετανία: Τελείωσαν οι νεκρόσακκοι και τυλίγουν τα πτώματα σε κλινοσκεπάσματα του νοσοκομείου (Photos)

13.04.2020 13:02
Βρετανία: Ξεπέρασαν τους 20.000 οι νεκροί από κορωνοϊό - Media

 

Το εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας βρίσκεται στα όρια του. Και εάν ισχύσει τελικά αυτό που πορμηνύουν οι ειδικοί ότι η Βρετανία θα χτυπηθεί από τον κορωνοϊό όσο καμιά άλλη χώρα στην Ευρώπη, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. 
Ακόμη και έτσι πάντως στην Αγγλία ήδη από τα νεκροταφεία ενημερώνουν ότι δεν έχουν σάκκους να βάλουν τα πτώματα, ενώ σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, τυλίγουν τους νεκρούς με τα σεντόνια του κρεβατιού που άφησαν την τελευταία τους πνοή για να τους πάνε να τους θάψουν. 


Μάλιστα μια νοσοκόμα η Sally Goodright, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο West Middlesex του Δυτικού Λονδίνου, έκανε έκκληση διαμέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι τελείωσαν οι σάκκοι για τους νεκρούς και πρέπει να βρεθεί λύση. Λίγη ώρα μετά όμως η ανάρτηση αυτή κατέβηκε. 
Ένας άλλος εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο του Γουότφορντ ανέφερε στο BBC News ότι χρησιμοποιούνται τα σεντόνια για να τυλίξουν τους νεκρούς, ενώ και η GMB Union είπε ότι οι νοσοκόμοι κλήθηκαν να μεταφέρουν τους νεκρούς τυλιγμένους σε σεντόνια. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00