05/07/2020 01:28:13

Κορωνοϊός Βρετανία: Τελείωσαν οι νεκρόσακκοι και τυλίγουν τα πτώματα σε κλινοσκεπάσματα του νοσοκομείου (Photos)

Βρετανία: Ξεπέρασαν τους 20.000 οι νεκροί από κορωνοϊό - Media

 

Το εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας βρίσκεται στα όρια του. Και εάν ισχύσει τελικά αυτό που πορμηνύουν οι ειδικοί ότι η Βρετανία θα χτυπηθεί από τον κορωνοϊό όσο καμιά άλλη χώρα στην Ευρώπη, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. 
Ακόμη και έτσι πάντως στην Αγγλία ήδη από τα νεκροταφεία ενημερώνουν ότι δεν έχουν σάκκους να βάλουν τα πτώματα, ενώ σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, τυλίγουν τους νεκρούς με τα σεντόνια του κρεβατιού που άφησαν την τελευταία τους πνοή για να τους πάνε να τους θάψουν. 


Μάλιστα μια νοσοκόμα η Sally Goodright, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο West Middlesex του Δυτικού Λονδίνου, έκανε έκκληση διαμέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι τελείωσαν οι σάκκοι για τους νεκρούς και πρέπει να βρεθεί λύση. Λίγη ώρα μετά όμως η ανάρτηση αυτή κατέβηκε. 
Ένας άλλος εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο του Γουότφορντ ανέφερε στο BBC News ότι χρησιμοποιούνται τα σεντόνια για να τυλίξουν τους νεκρούς, ενώ και η GMB Union είπε ότι οι νοσοκόμοι κλήθηκαν να μεταφέρουν τους νεκρούς τυλιγμένους σε σεντόνια. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.