search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Τέλεσε λειτουργία ο Μητροπολίτης Μόρφου – «Ντου» της Αστυνομίας στο ναό (Video)

13.04.2020 15:27
Σκοταδιστής με «βούλα» ο Μητροπολίτης Μόρφου: Δεν εφαρμόζω τα μέτρα για τον κορωνοϊό - Φταίει η νέα τάξη πραγμάτων - Media

 

Με έφοδο της Αστυνομίας στο ναό, ολοκληρώθηκε η λειτουργία που τέλεσε παρά τη σχετική απαγόρευση ο Μητροπολίτης Μόρφου, στην Περιστερώνα της Κύπρου.

Επεισοδιακή ήταν τελικά, η Θεία Λειτουργία που τέλεσε παρά τις σχετικές απαγορεύσεις, σύμφωνα με το Reader.gr ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, στο ναό των Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος, την Κυριακή στην Περιστερώνα της Κύπρου.

Σύμφωνα με την Cyprustimes, o κ. Νεόφυτος που τέλεσε την λειτουργία για την Κυριακή των Βαΐων, επέτρεψε την παρουσία των πιστών. Όταν μάλιστα η Αστυνομία μπήκε στο ναό, βρήκε 10 πιστούς. Από αυτούς οι 7 αποφάσισαν να φύγουν έπειτα από τις συστάσεις, ενώ οι 3 να παραμείνουν στο ναό, πληρώνοντας το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, εξιστορώντας την υπόθεση, είπε μάλιστα πως ρώτησε τον αστυνομικό «Τι θέλεις να εφαρμόσεις, το νόμο του κράτους ή τους νόμους του Χριστού; Αυτόν που έρχεται δεν θα τον βγάλω έξω». Ο Μητροπολίτης, δεν έκρυψε ακόμα τον θαυμασμό του για τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, που «δεν έκλεισε τους ναούς», στρέφοντας τα «βέλη» του κατά Νίκου Αναστασιάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όταν σήμερα κλείνουμε τις εκκλησίες, απαγορεύουμε την θεία κοινωνία και τρομάζουμε τον κόσμο, είναι σα να κλείνουμε τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39