search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:20
MENU CLOSE

Βρούτσης: Η άδεια ειδικού σκοπού επεκτείνεται μέχρι και τις 24 Απριλίου

13.04.2020 17:18
Βρούτσης: Έκτακτη ενίσχυση σε 105.818 συνταξιούχους - Media

 

Η άδεια ειδικού σκοπού επεκτείνεται μέχρι και τις 24 Απριλίου στον ιδιωτικό τομέα όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Επιπλέον, προστίθεται νέα ειδική κατηγορία σε περίπτωση που το ζευγάρι έχει άτομο ΑΜΕΑ πάνω από 67%. Σε αυτή την περίπτωση τώρα προβλέπεται ότι ένας από τους δύο γονείς δικαιούται την άδεια ειδικού σκοπού.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Υπουργός Εργασίας, την Μ. Τετάρτη 15/4 ξεκινά το πρώτο επίδομα ενώ θα μπορούν να γίνουν διορθώσεις σε περίπτωση λαθών τις ημέρες 11, 12, 13 και 20, 21, 22 Απριλίου.

«Η πολιτεία θα στηρίξει και τους καλλιτέχνες με το επίδομα» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εργασίας.

«Κανένας πολίτης δεν βρίσκεται έκτος προστασίας του κράτους. Θα καλύψουμε περαιτέρω κάθε αδύναμη κατηγορία» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όπως ο ίδιος τόνισε «Αν η κρίση επεκταθεί θα επεκταθούν τα επιδόματα».

Αναφορικά με τους εργαζόμενους που απολύθηκαν λόγω κορωνοιου ανέφερε πως «οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν από επιχειρήσεις που έχουν πληγεί θα πάρουν επίδομα» και πως «θα συμπληρώσει η Πολιτεία το δώρο του Πάσχα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19