search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:23
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αξιολάτρευτη γιαγιά ξέμεινε από μπύρα στην καραντίνα-Πώς έλυσε το πρόβλημα (photos)

14.04.2020 11:40
ΗΠΑ: Αξιολάτρευτη γιαγιά ξέμεινε από μπύρα στην καραντίνα-Πώς έλυσε το πρόβλημα (photos)  - Media

 

Μία αξιολάτρευτη γιαγιά 93 χρονών από την Πενσυλβάνια που από ότι φαίνεται έχει ιδιαίτερη…λατρεία στη μπύρα βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να λύσει το πρόβλημα όταν της τελείωσαν οι προμήθειες του αγαπημένου της ποτού λόγω καραντίνας..

«Πίνω κάθε βράδυ και τώρα έχω μείνει με 12 κουτάκια μόνο. Ξέρετε κάτι; Η μπύρα κάνει καλό, έχει βιταμίνες μέσα, αρκεί να μη το παρακάνεις» δήλωσε στο KDKA TV.

 

Αλλά οι απελπισμένες καταστάσεις απαιτούν και απελπισμένες λύσεις, για αυτό και η Όλιβ έβαλε έναν συγγενή της να την τραβήξει φωτογραφία ενώ κρατάει στα χέρια της ένα χαρτί που γράφει: «Χρειάζομαι παραπάνω μπύρα».

Η φωτογραφία έλαβε, όχι άδικα, πάνω από 10.000 likes στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και υπήρξαν αρκετές προσφορές ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να την βοηθήσουν στο «πρόβλημά» της.

Εκείνοι όμως που της πρόσφεραν τελικά ένα χέρι βοηθείας ήταν η αγαπημένη της μάρκα μπύρας, η Coors Light, καθώς η εταιρεία της δώρισε 150 κουτάκια μπύρας που φτάνουν για άλλους 5 μήνες καραντίνας.

Ήταν λογικό μια τέτοια πράξη γενναιοδωρίας να τραβήξει τα βλέμματα και να συζητηθεί στα social media.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10