search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Έξαλλος με τους ιερείς που κοινωνούν εν μέσω πανδημίας

14.04.2020 12:12
Σπύρος Μπιμπίλας: Έξαλλος με τους ιερείς που κοινωνούν εν μέσω πανδημίας - Media

 

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με φόντο τα όσα έγιναν με ιερείς οι οποίοι κρυφά κοινώνησαν πιστούς παρά την απαγόρευση και τον κίνδυνο μετάδοσης του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook, έδειξε την έντονη ενόχλησή του στους ιερείς που προσπαθούν μας πείσουν ότι δεν μπορεί να κολλήσει ο πιστός γιατί το ψωμί και το κρασί είναι ο «ζωντανός θεός».

«Μου κάνει αλγεινή εντύπωση που διάφοροι ιερείς που πληρώνονται από όλους τους φορολογούμενους (όλους,αλλόθρησκους,άθεους κλπ) προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάθε παράβαση που κάνουν την δικαιολογούν με ανόητο τρόπο και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το υγρό κρασί με ψωμί που κατ αυτούς είναι ο ζωντανός Θεός δεν έχει κανένα κίνδυνο κ δεν μπορεί να μεταφερθεί ο ιός μεσώ αυτού..

Σέβομαι όλες τις θρησκείες αλλά όταν εμπαίζουν έτσι την νοημοσύνη μας δεν μπορώ πάρα να βροντοφωνάξω την λέξη ΝΤΡΟΠΗ… Από κάτι τέτοιους έγιναν οι πολίτες άθρησκοι κι άνοιξαν τα μυαλά τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10