search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:50
MENU CLOSE

Το απίθανο περιστατικό από τη «Μοντέρνα Σταχτοπούτα»: «Ορμάει εξαγριωμένος ο Παπαμιχαήλ»

14.04.2020 16:47
Το απίθανο περιστατικό από τη «Μοντέρνα Σταχτοπούτα»: «Ορμάει εξαγριωμένος ο Παπαμιχαήλ» - Media

 

Ο Τάκης Γκιόκας χαρακτηρίστηκε «παιδί θαύμα» του ελληνικού κινηματογράφου. Πολλοί θα τον θυμούνται σαν ένα όμορφο, ξανθό αγοράκι δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές της λεγόμενης «χρυσής» εποχής, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Προερχόμενος από μια οικογένεια που είχε στενή σχέση με το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Τάκης Γκιόκας έμελλε να τραβήξει πολύ νωρίς τα φώτα της δημοσιότητας. «Στον χώρο βρέθηκα μέσω των γονιών μου, συγκεκριμένα από τη μητέρα μου, που διατηρούσε τότε ένα από τα σωματεία κομπάρσων», είπε στην Espresso.

Έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές δίπλα σε σπουδαίους πρωταγωνιστές, ο Τάκης Γκιόκας αποκάλυψε στην Espressο στιγμές από τα παρασκήνια της ταινίας «Μοντέρνα Σταχτοπούτα».

«Η Αλίκη ήταν μια αυστηρή, απαιτητική και τελειομανής πρωταγωνίστρια, που ήθελε να έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όπως ήταν φυσικό. Μου έρχεται στο μυαλό ένα αστείο που είχε σκηνοθετήσει στο πλατό ο Αλέκος Σακελλάριος στα γυρίσματα της “Μοντέρνας Σταχτοπούτας” σε κάποιον από τους βοηθούς στο στούντιο. Ξουράφας ήταν το όνομά του, αν θυμάμαι καλά, και δήλωνε ερωτευμένος με τη Βουγιουκλάκη.

Ο Σακελλάριος, λοιπόν, στήνει μία σκηνή γάμου με την Αλίκη και τον Ξουράφα και ξαφνικά ορμάει στο πλατό ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ εξαγριωμένος φωνάζοντας: “Ρε, με τη γυναίκα μου, ρε, με τη γυναίκα μου;”, κυνηγάει τον Ξουράφα, που φεύγει τρέχοντας κι όλοι σκάμε στα γέλια! Ο Αλέκος Σακελλάριος, πραγματικά, ήταν μεγάλο πειραχτήρι», εξομολογήθηκε ο Τάκης Γκιόκας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:50