search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:15
MENU CLOSE

Αναβολή της απόφασης για επανέναρξη της Bundesliga

14.04.2020 16:57
Τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης - Media

 

Η γερμανική Λίγκα (DFL) μετέθεσε κατά έξι μέρες την σύσκεψη στην οποία πιθανότατα πρόκειται να αποφασίσει πότε θα επαναρχίσουν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Εκτός απροόπτου, τα γερμανικά πρωταθλήματα θα είναι τα πρώτα που θα επαναρχίσουν μετά την διακοπή λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η σύσκεψη που επρόκειτο να αποφασίσει πότε θα γίνει αυτό, όμως, πήρε αναβολή έξι ημερών.

Αρχικά, η γερμανική Λίγκα (DFL) είχε συγκαλέσει γενική συνέλευση (μέσω τηλεδιάσκεψης) γι’ αυτή την Παρασκευή (17/4), αλλά εντέλει αποφάσισε να την μεταφέρει για την Πέμπτη (23/4).

«Στόχος της μετάθεσης είναι να δοθεί στους συλλόγους και την DFL επιπλέον χρόνος για πιο εντατική προετοιμασία για επικείμενες αποφάσεις» ανέφερε η Λίγκα για να δικαιολογήσει την απόφασή της.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η επανέναρξη της Bundesliga και της δεύτερης κατηγορίας προορίζεται για τις 9 Μαΐου. Θεού θέλοντος και ιού Covid-19 επιτρέποντος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15