search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Θετικός σε κορονωϊό αθλητής της Βέτζπρεμ

14.04.2020 18:23
Σε καραντίνα 13 άτομα στην Ηγουμενίτσα - Media

 

Με επίσημη δήλωσή της, η Βέτζπρεμ ανακοίνωσε πως ένας από τους αθλητές της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Μετά την απόφαση της ουγγρικής Ομοσπονδίας χάντμπολ να διακόψει όλα τα πρωταθλήματα, οι παίκτες πήραν άδεια να επιστρέψουν σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Μέχρι πρότινος δεν είχαν όλοι οι παίκτες αυτήν την ευκαιρία, παρά μόνο κατόπιν αποφάσεως της διοίκησης.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, φαίνεται ότι οι παίκτες θα επιστρέψουν κατά την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Η μόνη περίπτωση νωρίτερης επιστροφής είναι αν το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχιστεί τον Ιούνιο.

Πριν λοιπόν οι παίκτες πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, καθώς μόνο με αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ θα μπορούσαν να ταξιδέψουν. Δυστυχώς, ένας από τους παίκτες μας βρέθηκε θετικό και τέθηκε σε καραντίνα σπίτι μαζί με την οικογένειά του για δύο εβδομάδες. Αυτός και η οικογένειά του αισθάνονται καλά και δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα προς το παρόν.

Οι υπόλοιποι παίκτες και οι υπάλληλοι του συλλόγου θα φροντίσουν για τις ανάγκες τους. Σεβόμενοι την επιθυμία του παίκτη, το όνομά του δεν θα αναφερθεί. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:42