search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Μυστηριώδης εκκωφαντικός θόρυβος προκαλεί τρόμο

15.04.2020 12:43
Ηράκλειο: Χαμός στο αεροδρόμιο με Γερμανίδα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα - Media
 
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε ολόκληρο σχεδόν το νομό Ηρακλείου αλλά και τμήμα του Λασιθίου, με αφορμή έναν εκκωφαντικό θόρυβο, που ακούστηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης, και του οποίου η προέλευση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί .
 
Τα μηνύματα που έφτασαν στο cretalive ήταν δεκάδες, ενώ τα τηλέφωνα σε Αστυνομία και πυροσβεστική “πήραν φωτιά” χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς συνέβη. Πολλές ήταν οι αναφορές για “έκρηξη” ενώ είναι ενδεικτικό ότι ο θόρυβος έγινε αισθητός από το Αρκαλοχώρι και το Θραψανό, μέχρι το Οροπέδιο Λασιθίου.
 
Κάποιοι εικάζουν ότι προκλήθηκε από έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ, άλλοι κάνουν λόγο για αεροπλάνο που έσπασε το φράγμα του ήχου, ενδεχόμενο που θεωρείται και το πιθανότερο, καθώς ένα λεπτό πριν ακουστεί ο θόρυβος εθεάθη στον Κρητικό ουρανό πολεμικό αεροσκάφος, προερχόμενο από ανατολικά .
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:16