search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:42
MENU CLOSE

Το μήνυμα της «Παναγίας» του Τζεφιρέλι για το Πάσχα με τον κορωνοϊό

15.04.2020 12:54
Το μήνυμα της «Παναγίας» του Τζεφιρέλι για το Πάσχα με τον κορωνοϊό - Media

 

Η ηθοποιός Ολίβια Χάσεϊ έμεινε στη μνήμη του κοινού με τον ρόλο της «Παναγίας» στη σειρά του Τζεφιρέλι, «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ»

Είναι ένα από τα πρόσωπα που θυμόμαστε κυρίως τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τότε ήταν μόλις 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ, στον ρόλο του Ιησού.

Η 69χρονη Ολίβια Χάσεϊ με τον δικό της τρόπο έστειλε ευχές για το φετινό Πάσχα το οποίο μας βρίσκει διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά: «Σας παρακαλώ μείνετε θετικοί αυτό το παράξενο σαββατοκύριακο του Πάσχα. Στέλνω σε όλους αγάπη και φως», έγραψε στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memories of making Jesus of NazarethPlease stay positive on this strange Easter weekendSending Everyone much love and light#Easter weekend#love#light#memories#filming#jesusofnazareth#instagood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Hussey eisley (@oliviahusseyeisley) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40