search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Μπιλ Γκέιτς με την απόφαση του Τραμπ για τον Π.Ο.Υ.: Είναι όσο επικίνδυνο ακούγεται

15.04.2020 15:07
Έξαλλος ο Μπιλ Γκέιτς με την απόφαση του Τραμπ για τον Π.Ο.Υ.: Είναι όσο επικίνδυνο ακούγεται - Media

 

Δεν έκρυψε την αγανάκτησή του και την οργή του για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ στον Π.Ο.Υ. ο Μπιλ Γκέιτς

O δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, ο οποίος δραστηριοποιείται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας (και ήταν μια από τις προσωπικότητες που είχαν προειδοποιήσει μετ’επιτάσεως για τον κίνδυνο μιας πανδημίας στο παρελθόν) έγραψε στο Twitter πως η παύση της χρηματοδότησης στον ΠΟΥ κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης είναι «όσο επικίνδυνη ακούγεται».
 
«Η δουλειά του είναι να επιβραδύνει την εξάπλωση της Covid-19 και αν σταματήσει αυτή η δουλειά κανένας άλλος οργανισμός δεν θα μπορεί να τους αντικαταστήσει. Ο κόσμος χρειάζεται τον ΠΟΥ τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε», τόνισε ο Γκέιτς, επικρίνοντας την απόφαση του Τραμπ, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:03