search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Καλπάζει ο κορωνοϊός στη Βρετανία: 761 νεκροί από κορονοϊό σε 24 ώρες

15.04.2020 16:34
Κορωνοϊός: Πάνω από 30.000 νέα κρούσματα στη Βρετανία, 316 θάνατοι - Media

 

Τα τελευταία δεδομένα για τους θανάτους από τον κορονοϊό στη Βρετανία δείχνουν τον αριθμό των νεκρών στους 761, λίγο λιγότερους από χθες (778), σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Σε ό,τι αφορά τους ασθενείς που παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο και εισάγονται σε οίκους φροντίδας, εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι θα υποβάλλονται αυτομάτως σε εξέταση για τον ιό, μαζί με όσους βρίσκονται ήδη στους οίκους και εκδηλώνουν κάποια συμπτώματα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο σε 6.000 οίκους φροντίδας δόθηκε η δυνατότητα να υποβάλλουν σε εξετάσεις το προσωπικό τους. Παράλληλα, απέρριψε το αίτημα του Εργατικού κόμματος για δημοσίευση μίας στρατηγικής εξόδου από το lockdown, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν λάθος να τεθεί το θέμα σε εθνική συζήτηση αυτή τη στιγμή, πριν να παρέλθει η κορύφωση της πανδημίας.

Στην Σκοτία, νέα δεδομένα έδειξαν ότι ένας στους τέσσερις θανάτους καταγράφηκε σε οίκο φροντίδας, με αποτέλεσμα η πρωθυπουργός της τοπικής κυβέρνησης, Νίκολα Στέρτζον να ανακοινώσει την εξέταση σε όλους τους συμπτωματικούς ασθενείς στους χώρους όπου φιλοξενούνται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24