search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Κρήτη: Αυτός είναι ο καθηγητής Αγγλικών που ασελγούσε σε παιδιά (Photos)

17.04.2020 11:44
Κρήτη: Αυτός είναι ο καθηγητής Αγγλικών που ασελγούσε σε παιδιά (Photos) - Media

 

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 37χρονου από τα Χανιά που κατηγορείται πως ασελγούσε ανήλικους μαθητές δημοσίευσε η αστυνομία.

Ο καθηγητής Αγγλικών συνελήφθη πριν από μερικές μέρες και τη Μ. Παρασκευή οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Χανίων για να απολογηθεί.

Ο 37χρονος καθηγητής από τα Χανιά αρνείται εξ’ αρχής όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που δημοσίευσε αστυνομία, ο 37χρονος που κατηγορείται πως ασελγούσε σε μαθητές του είναι ο Νικόλαος Μπονάτος του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτη.

Τα στοιχεία του 37χρονου από τα Χανιά δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων η οποία αποσκοπεί τόσο στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων αλλά και προκειμένου αν υπάρχουν άλλα θύματα του κατηγορούμενου, να εμφανιστούν στην αστυνομία.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που πιθανόν να έχουν πληροφορίες για την υπόθεση να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 2810-25803.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45