search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Επεισόδια σε ναό του Κορυδαλλού: Η ΕΛΑΣ αναζητεί τον χυσαυγίτη Παναγιώταρο για Αυτόφωρο (Video)

18.04.2020 08:48
Επεισόδια σε ναό του Κορυδαλλού: Η ΕΛΑΣ αναζητεί τον χυσαυγίτη Παναγιώταρο για Αυτόφωρο (Video) - Media

 

Ένταση επικράτησε έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό αργά το απόγευμα του Σαββάτου έξω από εκκλησία, ενώ αναζητείται ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα περίπου 70 ατόμων, ανάμεσά τους και οπαδοί της Χρυσής Αυγής αλλά και ο Ηλίας Παναγιώταρος, απαίτησαν να γίνει η περιφορά του Επιταφίου.

Υπήρξαν έντονες φραστικές αντεγκλίσεις με αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και ακολούθησαν μιρκής έκτασης επεισόδια, με την Αστυνομία να προχωρά αρχικά σε 18 προσαγωγές.

Από αυτές οι 13 έγιναν συλλήψεις. Παράλληλα αναζητείται το γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία:

Συνελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις, χθες (17-4-2020) το απόγευμα, δεκατρία (13) άτομα, τα οποία παραβιάζοντας τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, συμμετείχαν σε συγκέντρωση με συνωστισμό περίπου εβδομήντα (70) ατόμων, έξωθεν Ιερού Ναού στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Τέσσερις (4) εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση και ένας (1) εξ αυτών επιπρόσθετα για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Επιπλέον μέχρι τώρα, έχει ταυτοποιηθεί ένα (1) ακόμα άτομο, το οποίο συμμετείχε στη συγκέντρωση. Το ανωτέρω άτομο έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία και αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10