search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06
MENU CLOSE

Αγόρασε sex toy με την πιστωτική της μαμάς της και εκείνη την έκανε ρεζίλι στο ιντερνετ (Photos)

18.04.2020 14:25
Αγόρασε sex toy με την πιστωτική της μαμάς της και εκείνη την έκανε ρεζίλι στο ιντερνετ (Photos) - Media

 

Στην εποχή της τεχνολογίας και της καραντίνας, ο κόσμος εξυπηρετείται, κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές, όταν χρειάζεται κάτι και αυτό φτάνει αμέσως στην πόρτα του.
Έτσι και η Τζέσικα Σμιθ, που ένιωσε… μοναξιές και μπήκε σε eshop, για να παραγγείλει ένα sex toy. Αυτό, που δεν πρόσεξε, όμως, ήταν πως έκανε την παραγγελία από το eBay από το λογαριασμό της μητέρας της, και όχι ως επισκέπτης.


Την επόμενη ημέρα, η 52χρονη Τζάκι ανακάλυψε τι είχε γίνει, αφού ειδοποιήθηκε με μήνυμα για το στάδιο της… πονηρής παραγγελίας της. Κι έστειλε ένα πολύ αστείο μήνυμα στην κόρη της.
«Τι είναι αυτό; Νιώθεις μόνη; Πιθανώς χρειάζεσαι το δικό σου eBay», με πολλές φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων.
Η 22χρονη, αφού άλλαξε 20 χρώματα από την ντροπή της, απάντησε «Θέε μου, θέλω να πεθάνω!».


Η Τζέσικα σίγουρα θα ήθελε να ανοίξει η Γη να την καταπιεί, αλλά η μητέρα της το πήρε πολύ κουλ, κι έτσι ηρέμησε κι εκείνη κι είπε να αυτοσαρκαστεί με την γκάφα της.
«Πώς πάει η καραντίνα σας; Εγώ μόλις αγόρασα ένα dildo από το λογαριασμό της μητέρας μου», έγραψε στο twitter κι έγινε αμέσως viral, αφού έχει πάνω από 6 χιλιάδες retweets και πάνω από 85 χιλιάδες likes.
Η Τζέσικα, που έχει μια κόρη δύο ετών, δήλωσε και στο «Kennedy News»: «Ένιωθα πολύ ντροπιασμένη. Ήθελα να με καταπιεί η Γη. Δεν μπορούσα καν να απαντήσω κατευθείαν στο μήνυμα της μητέρας μου. Δεν ήξερα τι να πω. Έκτοτε, η μητέρα μου δεν έχει σταματήσει να μου κάνει πλάκα. Μού είπε να έχω μπαταρίες σε απόθεμα. Μια φίλη μου είχε αγοράσει ένα sex toy από το eBay και μού είπε να μπω εκεί, γιατί ήταν φθηνά. Το έκανα από το κινητό μου, χωρίς να σκεφτώ ότι είμαι ακόμα συνδεδεμένη από το λογαριασμό της μητέρας μου. Υποτίθεται ότι είχα μπει ως guest. Αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα και για να πω την αλήθεια, ανυπομονώ».

Πηγή: gazzetta.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06