search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Αγορές της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι – Ουρές και συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ και κεντρικές αγορές (Video)

18.04.2020 16:07
5070672.jpg

 

Τις τελευταίες προμήθειες για το πασχαλινό τραπέζι έκαναν οι καταναλωτές το Μ. Σάββατο, καθώς τα καταστήματα ήταν ανοικτά ως τις 8 το βράδυ. Πολυκοσμία παρατηρήθηκε τόσο στη Βαρβάκειο όσο και στα κρεοπωλεία της γειτονιάς και τα σούπερ μάρκετ, ενώ συνωστισμός επικράτησε την Μ. Παρασκευή σε λαϊκές αγορές, όπου επιστρατεύτηκαν ακόμη και σεκιούριτι, για την τήρηση των αποστάσεων από τους καταναλωτές.

ΕΙδικότερα, αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε το Μ. Σάββατο στη Βαρβάκειο, στην κεντρική αγορά του Πειραιά, καθώς και στα συνοικιακά κρεοπωλεία για την αγορά του οβελία αλλά και άλλων αγαθών για το πασχαλινό τραπέζι.

Οι τιμές για αρνί και κατσίκι κυμαίνονταν από 5 ως 7 ευρώ, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, Λευτέρη Γίτσας, ο οποίος σύστησε στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τιμές πάνω από 9 ευρώ αυτή τη στιγμή θεωρούνται κερδοσκοπία. Δεν παρέλειψε δε να συστήσει στους καταναλωτές να κρατούν αποστάσεις και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:31