search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Απολύσεις και λουκέτα φέρνει στα media o κορωνοϊός

18.04.2020 17:12
Απολύσεις και λουκέτα φέρνει στα media o κορωνοϊός - Media

 

Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει και τα ΜΜΕ, έναν από τους πολλούς κλάδους που ακόμα δεν είχαν συνέλθει από τον οικονομικό ”αρμαγεδδώνα” της περασμένης δεκαετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.gr, σε επτά απολύσεις προχώρησαν οι «Αττικές Εκδόσεις» την προηγούμενη Τετάρτη με δημοσιογράφους, γραφίστες και εργαζόμενους στο τμήμα μάρκετινγκ να χάνουν τη δουλειά τους.

Μάλιστα αποφασίστηκε η αναστολή των εκδόσεων των περιοδικών «Celebrity» και «Mirror» που εκδίδονται από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Από τον ίδιο όμιλο είχε ανασταλεί και η έκδοση του περιοδικού «Esquire» που έφερε ακόμη δύο απολύσεις. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει την αναστολή έκδοσής του και το περιοδικό «People» της Olive media.

Οι Αττικές εκδόσεις βγάζουν μεταξύ άλλων τα περιοδικά «Τηλέραμα», «Τηλεθεατής», «Madame Figaro» και «Shape». Πριν λίγο καιρό ο ίδιος όμιλος εκδόσεων εξαγόρασε την ιστοσελίδα TheToc.gr.

Photo:Pixabay

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55