search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:34
MENU CLOSE

Βολιώτης απειλούσε να καταρρίψει τα drone της ΕΛΑΣ αν του χαλάσουν το ψήσιμο του οβελία

19.04.2020 13:17
Βολιώτης απειλούσε να καταρρίψει τα drone της ΕΛΑΣ αν του χαλάσουν το ψήσιμο του οβελία - Media

 

Μέσω facebook εκτόξευσε απειλές κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας ένας 35χρονος από τον Βόλο, αλλά όταν συνελήφθη έκανε… κωλοτούμπα και δικαιολογήθηκε ότι τον τρέλανε η αναγκαστική απομόνωση λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό!

«Ενημερώνω και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ 19/04/2020
ΤΗΝ 19Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΤΙ: Θα ψήνω Πρόβειο Κεμπάπ και Κοκορέτσι στο κτήμα μου στο Βόλο Μαγνησίας, στη ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ, με την Οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Κάνατε ότι περάσατε από μπροστά και απλά «περάσετε» καλώς. Κάνατε ότι σταματήσατε να μου χαλάσετε τη διάθεση και την Ημέρα αυτή μπροστά στα παιδιά και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ 2020. Δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει… Γι’ αυτό το λόγο ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ απευθύνομαι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ DRONE της Αστυνομίας που θα πετάξει πάνω από την αυλή μου ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ και το ΕΝΝΟΩ» , ανέφερε στην ανάρτηση σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο»!

Μόλις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είδαν την απειλητική ανάρτηση που έγινε τη Μ. Τρίτη, έκαναν έρευνα, ταυτοποίησαν τον 35χρονο και τον συνέλαβαν στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια που είχε. Στην προανάκριση, κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν επέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται, αλλά τελικά σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και διατάραξη ειρήνης πολιτών. Όμως, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31