search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Αγριεύει ο Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης θα δώσει εξηγήσεις για το «σκοιλ ελικικου»

20.04.2020 12:03
«Κεραυνοί» Χαρίτση για την παρέμβαση Σκέρτσου στη δίκη Τοπαλούδη: «Ο Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει αμέσως» - Media

 

Με εξαιρετικά αυστηρό ύφος, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης καταλόγισε «θράσος» στους υπουργούς της κυβέρνησης για το «φιάσκο» με την τηλεκατάρτιση των επαγγελματικών επιστημόνων.

Συγκεκριμένα, ο Α. Χαρίτσης τόνισε ότι «το θράσος των υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν έχει όριο. Με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑ, σχετικά με τη δήθεν κατάρτιση των επιστημόνων στα ΚΕΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τα τραγικά λάθη που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά οι ίδιοι οι επιστήμονες, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν σε ποιο ΚΕΚ θα πάνε!

Στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, πως για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος δεν ευθύνεται αυτός αλλά οι επιστήμονες!

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στους φίλους της, ζητάει και τα ρέστα από πάνω! Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα. Και για τις αθλιότητες του τύπου “Σκοιλ_Ελικικού” που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των επιστημόνων αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59