search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: Ύψωσαν ελληνική σημαία σε ναό και απαίτησαν περιφορά – Στη δικαιοσύνη η υπόθεση

20.04.2020 15:16
Αλεξανδρούπολη: Ύψωσαν ελληνική σημαία σε ναό και απαίτησαν περιφορά – Στη δικαιοσύνη η υπόθεση - Media

Αλεξανδρούπολη: Ύψωσαν ελληνική σημαία σε ναό και απαίτησαν περιφορά – Στη δικαιοσύνη η υπόθεση

 

Με την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας εντός του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στον Πόταμο Αλεξανδρούπολης, ζήτησε ομάδα πιστών να τελεσθεί με την παρουσία της το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η ακολουθία και κατόπιν η περιφορά του επιταφίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε αναστάτωση από τον Ιερέα και τους επιτρόπους, οι οποίοι βάσει των αποφάσεων της Πολιτείας και κατόπιν  των οδηγιών της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, είχαν την ευθύνη για την τήρηση των προβλεπόμενων, δηλαδή για ακολουθίες χωρίς την παρουσία πιστών.

Το συμβάν έληξε εντός ολίγου και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το gnomionline.gr, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Να σημειωθεί πως οι πρωταγωνιστές του περιστατικού δημοσίευσαν οι ίδιοι φωτογραφίες στα social media με την παρέμβασή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:45