search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γείτονας ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές του κοσμηματοπωλείου

21.04.2020 05:15
Θεσσαλονίκη: Επί εννέα χρόνια έκλεβαν κλειστό νυχτερινό κέντρο - «Σήκωσαν» μέχρι και τους νεροχύτες! - Media

 

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Οι δράστες, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι ξήλωσαν τα στόρια του καταστήματος στις 5 τα ξημερώματα. Ενας γείτονας που έμενε πάνω από το κοσμηματοπωλείο βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε την σκηνή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μεθυσμένο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Όπως αναφέρει το Εθνος, αποφάσισε να κατέβει κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές! Μάλιστα, αντί να φύγει για να μην βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, αλλά ευτυχώς δεν του επιτέθηκαν. Ενας εξ αυτών, που όπως είπε ο γείτονας που κατέβηκε κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές μιλώντας στο Open TV, φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και τον απώθησε για να μπει στο αμάξι που τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή έχοντας πάρει, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, κυρίως ρολόγια.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46