search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Χάρι – Μέγκαν: Οξεία επίθεση σε Sun, Daily Mail, Mirror και Express – «Κάθε επικοινωνία στο εξής μόνο μέσω δικηγόρων»

21.04.2020 07:51
Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί η δούκισσα του Σάσεξ δεν έγινε Βρετανή υπήκοος - Media

 

Οξεία επίθεση σε τέσσερα βρετανικά ταμπλόιντ εξαπέλυσαν Χάρι και Μέγκαν, ανακοινώνοντας ότι σταματούν κάθε συνεργασία με Sun, Daily Mail, Mirror και Express όπου στο εξής θα μιλάνε μόνο μέσω δικηγόρων.

Με επιστολή που απέστειλαν στους εκδότες των τεσσάρων εφημερίδων, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι στο εξής δεν θα απαντούν σε κανένα ερώτημα δημοσιογράφων των εν λόγω εφημερίδων. Αντίθετα, πρόκειται να τηρήσουν μια στάση «μηδενικής εμπλοκής», όπως τονίζουν.

«Αρνούμαστε να προσφέρουμε τους εαυτούς μας ως νόμισμα για μια οικονομία των clickbait και της διαστρέβλωσης» επισημαίνουν, κατηγορώντας τα τέσσερα βρετανικά ταμπλόιντ για ειδήσεις «ψεύτικες και αδιάκριτες πέραν κάθε λογικής».

Την ίδια ώρα, η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη δικαστική μάχη με την Mail on Sunday την Παρασκευή, μετά τη δημοσίευση επιστολής από την εφημερίδα που είχε στείλει η ηθοποιός στον οατέρα της.

«Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα τμήμα των media για πολλά χρόνια έχει επιλέξει να ξεχωρίσει τον εαυτό του από την ανάληψη ευθυνών για ό,τι λένε ή τυπώνουν – ακόμα και όταν γνωρίζουν ότι είναι διαστρεβλωμένο, ψεύτικο ή αδιάκριτο. Όταν η δύναμη συνδυάζεται με την απουσία ευθύνης, τίθεται σε κίνδυνο η η εμπιστοσύνη στην απαραίτητη αυτή βιομηχανία. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν δει τις ζωές ανθρώπων που γνωρίζουν να διαλύονται χωρίς λόγο εκτός από τα έσοδα που φέρνουν τέτοια αισχρά δημοσιεύματα.Δεν το κάνουμε για να αποφύγουμε την κριτική. Τα ΜΜΕ έχουν κάθε δικαιώμα να κάνουν ρεπορτάζ και να έχουν άποψη για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, καλή ή κακή. Αλλά αυτό δεν πρέπει να βασίζεται σε ψεύδη» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28