search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Σλοβενία: Υπερήλικη ασθενής 106 ετών «κατατρόπωσε» τον ιό!

21.04.2020 08:05
Κορωνοϊός-Σλοβενία: Υπερήλικη ασθενής 106 ετών «κατατρόπωσε» τον ιό! - Media

 

Αισιοδοξία και θάρρος σε όσους έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, έδωσε με το προσωπικό της βίωμα μια γυναίκα 106 ετών στη Σλοβενία, η οποία αν και νόσησε από τον ιό, κατάφερε να βγει νικήτρια από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Άνγκελα Όγκουλιν, ένοικος του γηροκομείου «Μέτλικα» στη Σλοβενία, έκανε υπερήφανους όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της στη διάρκεια του αγώνα που έδινε ενάντια στον ιό και σκόρπισε χαμόγελα παντού. Η υπερήλικας βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στα τέλη Μαρτίου.

«Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, σκεφτόμασταν τα χειρότερα», λέει η νύφη της, Μαρίγια. Τα καλά νέα έφτασαν στην οικογένεια πριν από δέκα ημέρες και πλέον όλοι τους είναι χαρούμενοι και ανυπομονούν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους, όταν αρθούν οι περιορισμοί που υπάρχουν.

Η ίδια ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που στάθηκαν δίπλα της και δήλωσε πως λαχταρά να αγκαλιάσει τα τρία της παιδιά και περισσότερο απ’ όλους τα επτά εγγόνια, δεκατέσσερα δισέγγονα και έντεκα τρισέγγονά της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:40