10/07/2020 12:30:44

Παρίστανε τον φρουρό με ψεύτικη καραμπίνα στη Λέσχη Αξιωματικών στη Λάρισα

Παρίστανε τον φρουρό με ψεύτικη καραμπίνα στη Λέσχη Αξιωματικών στη Λάρισα - Media

 

Μπορεί να ήταν πλαστικό το όπλο που κρατούσε, αλλά αποδείχθηκε ικανό να προκαλέσει αναστάτωση στους διερχόμενους και τελικά, την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για 61χρονο Λαρισαίο, ο οποίος νωρίς το πρωί του Μεγ. Σαββάτου περπατούσε στον πεζόδρομο της Φιλελλήνων κρατώντας μια ψεύτικη, πλαστική καραμπίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η εφημερίδα της Λάρισας Ελευθερία, ο 61χρονος έχοντας «αδυναμία» στον Στρατό Ξηράς θέλησε να παραστήσει τον σκοπό στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) για να εύχεται χρόνια πολλά στους πολίτες λόγω των ημερών.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. «αφόπλισαν» τον 61χρονο ο οποίος αποδείχθηκε γνώριμος των διωκτικών αρχών καθότι -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- αποτελεί γραφική μορφή της Λάρισας, αφού άλλες φορές ξεχορταριάζει τα εικονοστάσια και άλλες φορές μαζεύει σκουπίδια.

Ο 61χρονος μετά από εισαγγελική παρέμβαση παραπέμφθηκε για ιατρική γνωμάτευση σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.