search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:04
MENU CLOSE

Ο Ντίνος Καρύδης απαντά στην Άννα Φόνσου: «Έχω δίδυμη αδερφή την αξιοπρέπεια..»

21.04.2020 10:54
Ο Ντίνος Καρύδης απαντά στην Άννα Φόνσου: «Έχω δίδυμη αδερφή την αξιοπρέπεια..» - Media

 

Τη δική του απάντηση στην Άννα Φόνσου θέλησε να δώσει ο Ντίνος Καρύδης αναφορικά με μια τοποθέτηση της ηθοποιού κατά την οποία υποστήριζε -μεταξύ άλλων- ότι θεωρεί ντροπή για τον συνάδελφό της να διαδίδει ότι πεινάει.

«Η Άννα Φόνσου έχει προσφέρει πολλά. Μακάρι να υπήρχαν κι’ άλλοι σαν την Άννα. Όταν ήμουν δημοτικός σύμβουλος, είχα πει ο δρόμος στο σπίτι του ηθοποιού να ονομαστεί οδός Άννας Φόνσου…όσο για την κόρη μου που αναφέρεστε αγαπημένοι συνέλληνες σας λέω Ναι μας συντηρεί και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ καλή Ανάσταση» έγραψε σε σχόλιό του κάτω από σελίδα που δημοσίευσε το ξέσπασμα της Άννας Φόνσουενώ στη συνέχεια,  με μια νάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ξεκαθάρισε:«Ουδέποτε είπα πεινάω, πολλώ μάλλον δεν θα έλεγα ποτέ βοηθήστε με! Έχω δίδυμη αδελφή την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Τώρα τι γράφουν, ας γράφουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03