search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Φίλιππος Καμπούρης (Video)

21.04.2020 11:28
Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Φίλιππος Καμπούρης (Video) - Media

 

Εγκεφαλικό επεισόδιο λίγο μετά την Ανάσταση υπέστη ο Φίλιππος Καμπούρης ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο.

Ο δημοσιογράφος αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του Άννα Συνούλη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Πλέον, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, έχει βγει από την εντατική και η κατάστασή του είναι σταθερή.

«Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν τώρα. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μέτα την Ανάσταση έγινε! Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει “Αννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα”. Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά» είπε η σύζυγός του, μιλώντας στην εκπομπη της Κατερίνας Καινούργιου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:13