search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Οι χώρες με τις καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί- Η θέση της Ελλάδας

21.04.2020 13:22
Τα 7 χαρακτηριστικά των πιο ευτυχισμένων παιδιών - Media

Η Νότια Κορέα αναδείχθηκε ως η καλύτερη χώρα για να μεγαλώσει κανείς παιδιά το 2020. Από το σύστημα εκπαίδευσης μέχρι τις διατροφικές συνήθειες και την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης φαίνεται πώς όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον για να έρθει στον κόσμο ένα παιδί. Η Νορβηγία και η Ιαπωνία τοποθετούνται στην δεύτερη και την τρίτη θέση της λίστας για το 2020, σύμφωνα με το Ceoworld magazine. Τη δεκάδα συμπληρώνουν το Βέλγιο, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Δανία και η Σουηδία.

Εύκολα θα αναρωτιόταν κάποιος ποια είναι η θέση της Ελλάδας στη συγκεκριμένη λίστα. Η χώρα μας αναδείχθηκε 36η με συνολικό σκορ 83.23. Όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες και την υγεία το σκορ που συγκέντρωσε η Ελλάδα είναι 77.53, ενώ στην κατηγορία εκπαίδευση και ποιότητα ζωής συγκέντρωσε σκορ 88.94.

Στις … χειρότερες χώρες για να μεγαλώσει κανείς παιδιά βρίσκονται το Τσαντ, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, η Νιγηρία, η Σομαλία και η Σιέρα Λεόνε.

Διαβάστε τη λίστα με τις top 10 χώρες στον κόσμο για να μεγαλώσει κάποιος παιδιά το 2020:

countries kids

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:25