26/01/2021 00:50:02

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Φυγομαχεί ο Μητσοτάκης μετατρέποντας την ερώτηση Τσίπρα για τα voucher σε ενημέρωση αρχηγών για την πανδημία

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Φυγομαχεί ο Μητσοτάκης μετατρέποντας την ερώτηση Τσίπρα για τα voucher σε ενημέρωση αρχηγών για την πανδημία - Media
 
Τακτικισμούς με στόχο την αποφυγή απαντήσεων στο φιάσκο με τα voucher βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ενημέρωση των αρχηγών για την πανδημία.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός μετέτρεψε, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής, την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση των εξευτελιστικών προγραμμάτων κατάρτισης των επιστημόνων σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν ότι "μετά την επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο με τα εξευτελιστικά προγράμματα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, ο κ. Μητσοτάκης φυγομαχεί με τακτικισμούς" καθώς "διαρρέει ότι θα μετατρέψει – κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής – την επίκαιρη ερώτηση σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών γενικά και αόριστα για την πανδημία και την οικονομία".
 
Και στη συνέχεια διαμηνύουν πως "όσο και να το αποφεύγει, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να έρθει στην ώρα του Πρωθυπουργού και να απολογηθεί. Τόσο για το φιάσκο σε βάρος των επιστημόνων, όσο και για το πάρτι αδιαφάνειας και τον χορό εκατομμυρίων σε ΚΕΚ με πρόσχημα τη δήθεν ενίσχυση δικηγόρων και μηχανικών".
 
Ως εκ τούτου, προαναγγέλουν την επανακατάθεση της ερώτησης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: "Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα κουραστεί να επανακαταθέτει την ερώτηση μέχρι να έρθει στη Βουλή με απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.