search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:38
MENU CLOSE

Φρίκη στην Αυστραλία: Τη βίασαν, της έριξαν καυτό νερό στα γεννητικά όργανα κα την ανάγκασαν να φάει τα κόπρανά της

21.04.2020 15:49
Φρίκη στην Αυστραλία: Τη βίασαν, της έριξαν καυτό νερό στα γεννητικά όργανα κα την ανάγκασαν να φάει τα κόπρανά της - Media

 

Με ισόβια κάθειρξη βρίσκεται αντιμέτωπος ένας άνδρας που κατηγορείται για βασανισμό, κάψιμο και βιασμό γυναίκας, στην Αυστραλία.

Το μαρτύριο που υπέστη η άτυχη γυναίκα διήρκεσε 23 ημέρες.

Ο 34χρονος Nicholas John Crilley υπέβαλε το θύμα του σε σοβαρή σωματική, ψυχολογική και σαδιστική βία, που ήταν τόσο άσχημη που οι γιατροί πίστευαν αρχικά ότι ήταν νεκρή, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν.

Τη βίαζε καθημερινά, της έβαζε φωτιά και της έχυσε βραστό νερό στα γεννητικά της όργανα, άκουσε το δικαστήριο.

Επιπλέον, την ανάγκασε να φάει τα κόπρανα της και της είπε να επιλέξει τη μέθοδο θανάτου της.

Η γυναίκα φέρει πολλά κατάγματα, βαθιές ουλές στο πρόσωπό της, της έβγαλε το δέρμα και είχε εγκαύματα στο 46% του σώματός της.

Η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο: «Ο ιστός σε μέρος του προσώπου της είχε μολυνθεί τόσο σοβαρά που είχε σκουλήκια. Εάν δεν μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο, θα είχε πεθάνει.

Τα περιστατικά εκτυλίχθηκε τον Ιούνιο του 2017 στο σπίτι του Crilley και για αρκετές ημέρες στο ξενοδοχείο Spring Hill’s Tower Mill Hotel, το δικαστήριο άκουσε.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε ότι ο Crilley κάλεσε τελικά τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πριν φύγει από το σπίτι του στο Μπρίσμπεϊν, όπου συνέβη το μεγαλύτερο μέρος της παραβίασης.

Συνελήφθη οκτώ ημέρες αργότερα μετά από μια δραματική καταδίωξη της αστυνομίας .

Ο άνδρας ομολόγησε την ενοχή του για 54 κατηγορίες και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Η γυναίκα πέρασε εβδομάδες στο νοσοκομείο συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που βρισκόταν σε κώμα με χημικά εγκαύματα από το κεφάλι έως τα δάχτυλα.

Ο Crilley πρόκειται να καταδικαστεί την επόμενη Παρασκευή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:37