search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Αυγενάκης: «Η επανεκκίνηση του αθλητισμού πρέπει να αποτελέσει στόχο και της ίδιας της Ευρώπης» (Photo)

21.04.2020 16:33
Αυγενάκης: «Η επανεκκίνηση του αθλητισμού πρέπει να αποτελέσει στόχο και της ίδιας της Ευρώπης» (Photo) - Media

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε στην άτυπη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου διαπιστώθηκε η αθλητική πρωτοπορία της Ελλάδας τόσο χρονικά όσο και σε δράσεις κατά του κορωνοϊού, ενώ επιβεβαιώθηκε η ανάγκη αντιμετώπισής του με κοινό βηματισμό

Στην 3,5 ωρών συζήτηση υπήρξε σύγκλιση απόψεων ως προς την έκταση των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία, αλλά και ως προς τις καλές πρακτικές που έχουν ακολουθηθεί στην αντιμετώπισή της και οι οποίες χρειάζεται να συνεχιστούν στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.

Διαπιστώθηκε από όλα τα κράτη-μέλη ότι η Ελλάδα ήταν πρωτοπόρος τόσο χρονικά όσο και στις δράσεις που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί εναντίον του κορωνοϊού, οι οποίες αναλύθηκαν από τον κ. Αυγενάκη.

Επισημάνθηκε, επιπλέον, ότι η επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα πρέπει να γίνει με πολύ προσεκτικά και κοινά βήματα, ώστε να είναι ομαλή κι όχι ασύντακτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24