search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Έντονη σύσταση της UEFA και στην ΕΠΟ για την ολοκλήρωση της σεζόν

21.04.2020 17:02
KPMG-Ο αντίκτυπος της Covid-19: Εως 30% η μείωση αξίας συλλόγων, έως 25% της ποδοσφαιρικής αγοράς - Media

 

Την Τρίτη (21/4) έλαβε χώρα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της UEFA και των 55 Εθνικών Ομοσπονδιών με θέμα την επόμενη μέρα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η UEFA ζήτησε επιστροφή στα γήπεδα ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα και να ακολουθήσει στη συνέχεια η ολοκλήρωση του Champions και του Europa League. Πλέον αναμένεται και η τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (23/4) στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA όπου και θα προκύψουν με πιο συγκεκριμένο τρόπο οι συνολικές αποφάσεις.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ήταν φυσικά παρούσα και η ΕΠΟ, στην οποία επίσης έγινε έντονη σύσταση από την UEFA για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Μάλιστα, όπως τονίστηκε σε όλες τις Ομοσπονδίες από την UEFA, σε περίπτωση που κάποιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, τότε θα εξεταστούν ορισμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις όταν εκπονηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γενικότερα στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκε ένα πλήθος επιλογών σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, τόσο όσον αφορά τους αγώνες σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όσο και τους αγώνες σε επίπεδο διασυλλογικών διοργανώσεων, ενώ συζητήθηκε επίσης το θέμα της χρηματοδότησης των Εθνικών Ομοσπονδιών μέσω του προγράμματος UEFA HatTrick, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για την υλοποίηση των καταβολών προς τις Ομοσπονδίες-μέλη όπως αυτές είχαν προγραμματιστεί.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34